HAPPIPEITSI ISTUKKA

316653

Ei varastossa

Saldovahti

Toimituskulut alkaen 7,90 €

Hinta sis. alv 24%
1413,60 €

Nopea toimitus 1-3pv

  30pv palautusoikeus 

  yli 30 vuoden kokemuksella 

HAPPIPEITSIEN AVULLA RUOSTUMATON TERÄS, VALURAUTA JA MUU VAIKEASTI KÄSITELTÄVÄ MATERIAALI SAADAAN LEIKATTUA TARVITTAVAAN KOKOON.  HAPPIPEITSI ON ERITTÄIN TEHOKAS TYÖKALU.

 

TEHOKKAAT HAPPIPEITSET TEOLLISUUDEN KÄYTTÖÖN

Erilaiset metallien muotoonleikkausmenetelmät muodostavat olennaisen tärkeän osan Suomen metalliteollisuuden vahvasta perustuksesta. Yhteisnimitys edellä mainituille menetelmille on terminen leikkaus. Telakkateollisuus ja raskaampi metalliteollisuus sekä purkuteollisuus ovat yleensä polttoleikkauksen tärkeimpiä käyttäjiä

Happipeitsi on tehokas työkalu, kun halutaan leikata esimerkiksi ruostumatonta terästä, paksua valurautaa ja muita ylisuuria materiaalikappaleita. Happipeitsen avulla voidaan jopa käsitellä betonia ja kiveä. Yleensä kun muut keinot ovat vähissä niin happipeitsien avulla saadaan homma hoidettua.

Happipeitsi on tehty hitsatusta teräsputkesta, joka on täytetty teräslangoilla. Peitsi liitetään kahvaan, johon johdetaan letkun kautta happea tankista tai pullosta. Happipeitset ovat 3 metriä pitkiä ja ovat halkaisijaltaan 16 mm. Putken seinämävahvuus on 1,5 mm. Jokainen putki on täytetty 25 teräslangalla joiden halkaisija on 2 mm.

 

HAPPIPEITSILLÄ HOIDAT

 
  • RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

  • ISOT VALUT

  • VALURAUTAA

  • KIVEÄ

  • BETONIA

  • RAKENNUSTEN PURKUTYÖT

Tuotekoodi: 316653

Paino: 0,001 kg