KEMPPI logo

Kemppi Fitweld EVO 300 MIG-hitsauskone

629100001

Ei varastossa

Saldovahti

Toimituskulut alkaen 12,40 €

3816,72 € 3078.00 € alv. 0%

Nopeat toimitukset 1-2 päivää

30 pv vaihto- ja palautusoikeus 

 Yli 30 vuoden kokemuksella

Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksille! (max 32kg paketeille)

Konepaketti sisältää:
MIG-poltin GX303G5 5m, maakaapeli 5m, kaasuletku, pistotulppa 16A.

  • Hyvä käytettävyys ahtaissa työtiloissa
  • Kannettavan kevyt, 15 kg
  • Puikkohitsausta nopeampi silloituksessa
  • 300 A (30 %:n käyttösuhde)
  • Korkealaatuinen valokaaren sytytys
  • Voidaan käyttää 220 V:n ja 380–440 V:n kolmivaiheverkossa
  • Hitsausparametrien digitaalinen mittaus helpottaa hitsausohjeen noudattamista
  • Sisäinen suojakaasun virtauksen säätöruuvi ja GasGuard™
  • Luja muovikotelo kestää vaativissa käyttöolosuhteissa

Kuvaus

FitWeld Evo 300 -hitsauslaite soveltuu sekä silloitukseen että normaaliin MIG/MAG-hitsaukseen raskaassa teollisuudessa. QuickArc™-sytytys, GT WireDrive™ -langansyöttömekanismi, Brights™-kotelovalaistus ja muut erikoisominaisuudet tekevät hitsaamisesta nopeaa, helppoa ja turvallista. Tässä on todella hyvä työkalu silloitukseen, asennustyöhön ja tuotantohitsaukseen kohteissa, joissa on vähän tilaa hitsauslaitteelle.

Pienen koon ja painon lisäksi myös sen energiankulutus on vähäinen. Se säästää yli 50 %:n virrankulutuksessa mutta silti kaksinkertaistaa silloitus- ja hitsausnopeuden puikkohitsaukseen verrattuna.

Kempin hitsauslaitteet on suunniteltu teolliseen ammattikäyttöön ja ne on testattu sen mukaisesti. Korkean laadun takeena Kemppi tarjoaa asiakkailleen jopa kolmen vuoden maailmanlaajuisen takuun. 

Kun olet ostanut hitsauslaitteesi Kempin edustajalta, myyjä on rekisteröinyt laitteesi takuurekisteritietokantaamme. Viimeistelemällä takuun rekisteröinnin Kempin My Fleet -palvelussa kahden kuukauden kuluessa ostopäivästä voit nauttia täydestä takuukaudesta, joka on enimmillään kolme vuotta. Jos käytät My Fleet -palvelua ensimmäisen kerran, järjestelmä luo automaattisesti sinulle tilin, kun rekisteröit laitteen.

Takuun rekisteröimisen jälkeen voit ladata laitteesi rekisteröintiasiakirjan, josta käy ilmi sovellettava takuukausi. Lisäksi takuutodistuksesi säilyy My Fleet -tililläsi, joten saat sen helposti käsiisi verkon kautta missä tahansa.

Katso myös muut KEMPPI -valmistajan tuotteet

Tuotekoodi: 629100001

Paino: 14,5 kg

Valmistaja: KEMPPI