Toimitustapa

Toimitamme tuotteita asiakkaillemme Postin ja Kiitolinjan välityksellä kaikkialle Suomeen. Tuotteet voi myös noutaa Pirkkalan myymälästä (Vesalantie 20, 33960 Pirkkala) arkisin klo 8 – 16 välillä.

Pirkka-Hitsi Oy:llä on oikeus lähettää tilatut tuotteet asiakkaalle tarvittaessa muulla kuin asiakkaan tilauksen yhteydessä valitsemalla toimitustavalla. Mikäli Pirkka-Hitsi Oy lähettää tilatut tuotteet muulla kuin asiakkaan toivomalla tavalla, asiakkaalle lähetetään toimitustavan muutoksesta ilmoitus sähköpostilla.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan.
Verkkokauppa tilauksissa yli 200€ ja alle 30kg painoiset paketit lähetämme toimituskuluitta. Tarjous koskee ainoastaan verkkokauppa tilauksia.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 päivää, kun tuotetta löytyy varastostamme. Mikäli kyseessä on tilaustuote, normaali toimitusaika on 1-4 viikkoa. Mikäli toimitusaika on edellä todettua pidempi, ilmoitamme siitä erikseen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme verkkokaupassa tai niistä ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.