Esab Globe Arc hitsausmaski DIN10

101,68  (82,00  alv.0%)

Globe-Arc on viimeisintä muotoilua edustava, visiirillä varustettu hionta- ja hitsausnaamari. Visiiriä on saatavissa useilla eri tummuusvaihtoehdoilla ja se antaa täydellisen suojan infrapuna- ja UV-säteilylle. Naamari on lisäksi varustettu mukavalla ja kestävällä pääpannalla..

tuotetunnus (SKU) 0700000947 Osasto:

Kuvaus

  • Globe-Arc-naamarilla on virallinen B-luokan iskuluokitus (EN 166B) hiontatyöhön. Globe-Arc-naamari läpäisee niin sanotun kuulatestin, joka on olennainen tekijä mikäli hiontatyöstä lentää laikan osa tms. kohti kasvoja.
  • Globe Arc on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä materiaalista. Sen keveydestä huolimatta se antaa kasvoille ja päälle täyden suojan valokaarta, kipinöitä ja hiontaroiskeita vastaan.
  • Käännettävien visiirin kiinnityssalpojen ansiosta on visiirin vaihtaminen yksinkertaista ja nopeaa. Eri visiiri- ja UV-suodinvalikoiman ansiosta Globe Arc soveltuu käytettäväksi kaikilla hitsausmenetelmillä sekä hiontatyössä.
  • Visiiri ja UV-suodin antavat entistä laajemman näkökentän hitsaukseen ja hiontatyöhön nostaen huomattavasti myös työturvallisuutta. Visiiriä on saatavissa useilla eri tummuusvaihtoehdoilla ja se antaa täydellisen suojan infrapuna- ja UV-säteilylle.
  • Pääpanta on valmistettu tukevaksi ja entistä miellyttäväksi käyttää. Se tuo yhdessä naamarin rakenteen kanssa siihen ainutlaatuisen tasapainon. Oikein jakautunut tasapaino on oleellisin seikka niskarasituksen vähentämiseksi.
  • Paino 430 g.

Lisätiedot

Paino0.43 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Esab Globe Arc hitsausmaski DIN10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *