Ale!
Esab Glope Arc ilmastoitu hitsausmaski DIN10
Esab Glope Arc ilmastoitu hitsausmaski DIN10Esab Glope Arc ilmastoitu hitsausmaski DIN10

Esab Glope Arc ilmastoitu hitsausmaski DIN10

275,28  220,20  (177,58  ilman alv)

Globe-Arc on viimeisintä muotoilua edustava, visiirillä varustettu hionta- ja hitsausnaamari. Visiiriä on saatavissa useilla eri tummuusvaihtoehdoilla ja se antaa täydellisen suojan infrapuna- ja UV-säteilylle. Naamari on lisäksi varustettu mukavalla ja kestävällä pääpannalla..

tuotetunnus (SKU) 0700000935 Osasto:

Tuotekuvaus

  • Globe-Arc-naamarilla on virallinen B-luokan iskuluokitus (EN 166B) hiontatyöhön. Globe-Arc-naamari läpäisee niin sanotun kuulatestin, joka on olennainen tekijä mikäli hiontatyöstä lentää laikan osa tms. kohti kasvoja.
  • Globe Arc on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä materiaalista. Sen keveydestä huolimatta se antaa kasvoille ja päälle täyden suojan valokaarta, kipinöitä ja hiontaroiskeita vastaan.
  • Käännettävien visiirin kiinnityssalpojen ansiosta on visiirin vaihtaminen yksinkertaista ja nopeaa. Eri visiiri- ja UV-suodinvalikoiman ansiosta Globe Arc soveltuu käytettäväksi kaikilla hitsausmenetelmillä sekä hiontatyössä.
  • Visiiri ja UV-suodin antavat entistä laajemman näkökentän hitsaukseen ja hiontatyöhön nostaen huomattavasti myös työturvallisuutta. Visiiriä on saatavissa useilla eri tummuusvaihtoehdoilla ja se antaa täydellisen suojan infrapuna- ja UV-säteilylle.
  • Pääpanta on valmistettu tukevaksi ja entistä miellyttäväksi käyttää. Se tuo yhdessä naamarin rakenteen kanssa siihen ainutlaatuisen tasapainon. Oikein jakautunut tasapaino on oleellisin seikka niskarasituksen vähentämiseksi.