Kemppi PMT-52w MIG-hitsauspoltin

508,40 626,36 

PMT 52W pistoolin RMT10-kaukosäätölaitteen yhteensopivuus mahdollistaa hitsaustehon säädön ja muistikanavien valinnan hitsauksen aikana. Nestejäähdytteinen PMT 52W hitsauspistooli soveltuu monille materiaaleille ja monenlaisiin kohteisiin.

Kahvan ja taivutustuen ergonominen muotoilu vähentää ranteen kuormitusta ja lisää käyttömukavuutta.
Joustava kaapeli ja vankka rakenne takaa pistoolin kestävyyden ja miellyttävän käytettävyyden jokapäiväisessä hitsauksessa!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Saatavilla on laaja valikoima euroliittimellä varustettuja MMT- ja PMT-valikoiman MIG/MAG-hitsauspistooleja. Ainoa ero MMT- ja PMT-mallien välillä liittyy kaukosäätimiin. PMT-pistooleissa voi käyttää RMT10-kaukosäädintä, joka on yhteensopiva usean Kemppi-hitsauslaitemallin kanssa. Muutoin MMT- ja PMT-malliperheet ovat samanlaiset.

MMT on hyvä valinta ammattilaisille monenlaisiin kohteisiin ja monenlaisille lisäaineille. Saatavilla on sekä kaasu- että nestejäähdytteisiä malleja. Laajasta 18 mallin valikoimasta löytyy aina sopiva erilaisiin käyttökohteisiin 250–500 ampeerin sähkövirralle.

PMT-pistoolien luotettava rakenne on sama kuin MMT-tuoteperheessä. Saatavilla on sekä kaasu- että nestejäähdytteisiä malleja. Niissä on lisäksi mahdollisuus käyttää RMT10-kaukosäädintä, jolla voi säätää hitsaustehoa ja valita muistikanavia tietyissä Kempin hitsauslaitteissa. Laajasta 16 mallin valikoimasta löytyy aina sopiva erilaisiin käyttökohteisiin 250–500 ampeerin sähkövirralle.

Lisätiedot

Valitse polttimen pituus

3m, 4,5m, 6m