Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksille! 
(max 32kg paketeille)

Julkaistu: 01.11.2021

Pirkka-Hitsi Oy on aloittanut yhteistyön Koivunen Oy jälleenmyyjänä.


Käsityökaluvalikoimamme kattaa suurimman osan tyypillisistä käsityökaluista ruuvimeisselistä ulosvetimeen asti. Boxo-, Felo-, Gedore- ja Knipex-työkaluilla työ sujuu. Paineilmatyökaluvalikoimastamme löydät mutterinkiertimet, paineilmaräikät, talttausvasarat sekä monet muut paineilmatoimiset työkalut. Edustamiamme laadukkaita merkkejä ovan muun muassa Shinano, Pneutrend sekä Uryu. Paineilmavarusteista valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi liittimet ja paineilmaletkut.

Laajasta hiomatarvikevalikoimastamme löydät katkaisulaikat, hiomalaikat ja pintakäsittelytuotteet. Pesu- ja puhdistuslaitteet, kuten painepesurit ja imurit tuottavaan puhdistukseen Clenn-, Nilfisk- ja Viper-tuotteilla. Meiltä saat myös korjaamokalusteet sekä korjaamolaitteet.

Korjaamolaitevalikoimamme sisältää testerit ja diagnostiikkalaitteet, nostimet sekä öljynjakelu- ja käsittelylaitteet. Bosch-, Pressol-, AC-, Werther-, Sicam- ja Italcom -tuotteiden laaja valikoima kattaa yleisimmät korjaamossa tarvittavat laitteet.


 

Koivunen Oy on merkittävä suomalainen autoalan teknisen kaupan monialayritys, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1927 asti. Koivunen Oy toimii henkilöautojen sekä raskaan ajoneuvokaluston varaosien, lisävarusteiden, laitteiden, renkaiden ja vanteiden sekä työkalujen, koneiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuojana. Koivunen toimii markkinoilla Suomessa ja Baltian maissa. Koivunen konsernin liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa.